Kā samazināt pārtikas izšķiešanu

Risinājums

Vai jūs zinājāt, ka mēs izmetam aptuveni 1/3 visas pārtikas, ko pērkam?

Ko darīt, lai neizšķiestu tik daudz pārtikas?

Vai no pārtikas izšķiešanas var izvairīties?

Pārtikas pārpalikumus var iedalīt trīs kategorijās: novēršami, nenovēršami un, iespējams, novēršami.

Pārtikas pārpalikumu samazināšana

61% pārpalikumu ir novēršami - pārtika, ko varēja pagatavot, ja tā būtu labāk apstrādāta,

19% ir nenovēršami - tādas lietas kā tējas maisiņi vai vistas kauli.

Receptes pārtikas pārpalikumu samazināšanai

20% tiek klasificēti kā tādi, no kuriem iespējams izvairīties. Piemēram, kartupeļu mizas, brokoļu kāti un lapu atgriezumi utt.

Tos var gatavot un ēst, ja tie tiek pareizi pagatavoti.

Vai šis raksts bija noderīgs?