Kā samazināt pārtikas izšķiešanu
Risinājums
Vai jūs zinājāt, ka mēs izmetam aptuveni 1/3 visas pārtikas, ko pērkam?
Ko darīt, lai neizšķiestu tik daudz pārtikas?
Vai no pārtikas izšķiešanas var izvairīties?
Pārtikas pārpalikumus var iedalīt trīs kategorijās: novēršami, nenovēršami un, iespējams, novēršami.
Pārtikas pārpalikumu samazināšana
61% pārpalikumu ir novēršami - pārtika, ko varēja pagatavot, ja tā būtu labāk apstrādāta,
19% ir nenovēršami - tādas lietas kā tējas maisiņi vai vistas kauli.
Receptes pārtikas pārpalikumu samazināšanai
20% tiek klasificēti kā tādi, no kuriem iespējams izvairīties. Piemēram, kartupeļu mizas, brokoļu kāti un lapu atgriezumi utt.
Tos var gatavot un ēst, ja tie tiek pareizi pagatavoti.
Vai šis raksts bija noderīgs?
Saistītie raksti
- Kā izmantot AssistedCooking savā AEG cepeškrāsnī
- Kā lietot lietotni ar savu AEG krāsni
- CookView® – kā izmantot kameru savā AEG krāsnī
- Kā savienot AEG cepeškrāsni ar lietotni
- Kā manuāli tīrīt Electrolux krāsni? (video)
- Uz cepeškrāsns redzams ziņojums “SAFE” (droši) piekaramās slēdzenes simbols
- Cepeškrāsns rāda indikāciju SAFE vai aizslēdzēja simbolu
- Cepeškrāsns durvis neaizveras pareizi
- Kā tīrīt Electrolux krāsni ar pirolītisko funkciju? (video)
- Kā pagatavot jogurtu Electrolux tvaika krāsnī? (video)